Op deze pagina vind je een overzicht van de aankomende digitale en fysieke bijeenkomsten van Groeikracht, die we in samenwerking met Stichting leerKRACHT organiseren.

Webinar en online vragenuurtjes

Herken je dat je vol ambities zit om jouw leerlingen nog beter onderwijs te geven? En wil jij het onderwijs op jouw school naar een hoger niveau tillen? En een onderzoeks- en verbetercultuur op school creëren? Dan is Groeikracht iets voor jou! Maak kennis met Groeikracht tijdens de gratis webinar op 7 maart.

Heb je al gehoord over Groeikracht en heb je belangstelling om deel te nemen, maar heb je nog vragen? Kom dan naar een van de gratis vragenuurtjes op 28 februari of 7 maart. Lees meer.

  • 7 maart – webinar Groeikracht: Samenwerken aan nog beter onderwijs! (15.00 – 16.00 uur)
  • 7 maart – Groeikracht vragenuurtje VO (16.00 uur tot 17.00 uur)

Meld je hier aan voor de webinar en gratis vragenuurtjes.

Regionale informatiebijeenkomsten

Wil je werken aan verbetering van het onderwijs op jouw school? En zoek je een manier om als onderwijsteam goed samen te werken? Tijdens deze regionale informatiebijeenkomsten hoor je van een school hoe zij vorm hebben gegeven aan een onderzoeks- en verbetercultuur. Je krijgt concrete handvatten aangereikt, die je bij jou op school kunt inzetten. Bovendien kun je in gesprek met leraren en schoolleiders en kun je al je vragen stellen aan onze expertcoaches over hoe zo’n cultuur kan werken op jouw school. Deelname is vrijblijvend en kosteloos. Voorkennis over onderzoeks- en verbetercultuur is niet nodig. Hieronder vind je een overzicht van aankomende regionale informatiebijeenkomsten. Klik op de datum om je aan te melden.

Gelderland en Overijssel

Noord-Brabant, Limburg en Zeeland

Zuid-Holland

Noord-Nederland

Noord-Holland, Utrecht en Flevoland

Op dit moment zijn er (nog) geen informatiebijeenkomsten gepland in Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Houd de website van leerKRACHT in de gaten voor de laatste updates.

Digitale bijeenkomsten/webinars

Samen met Stichting leerKRACHT organiseren we de volgende digitale bijeenkomsten over een verbetercultuur op school.